Lorem ipsum

In rhoncus odio a nisi. Aliquam erat volutpat. Nam vitae lorem id ante ornare vulputate.

Bemutatkozás

 

Mi, a Calypso Búvár Központ egy nagy hagyományokkal és tagsággal rendelkező sportegyesület vagyunk. A tagságot mindig a barátság, tisztelet és a búvárkodás szeretete tartotta és tarja egyben.Az egyesület 1962-ben lett alapítva. Az akkori kor követelményeinek megfelel?en két szakosztállyal: Uszonyos és tájékozódási búvárúszó valamint sport búvár szakosztály.Az évek folyamán az egyesület vezetése mindig törekedett a verseny mind a szabadidős búvárkodás minőségi és technikai színvonalát az adott kor legkorszerűbb felszereléseivel, tudományos és elméleti ismereteivel biztonságossá tenni.

 

Jelenleg egyesületünkben három szakosztály működik:

Versenysport, szabadidős sportbúvár és önkéntes mentőbúvár szakosztály. A mai korszerű oktatási formákat több mint tizenkét éve kezdtük el alkalmazni Magyarországon az elsők között. Több éve dolgozunk együtt eredményesen. Munkakapcsolatunkra jellemz? a bizalom, elhivatottság és a közösség iránti tenni akarás.

 

De mind emellett a legnagyobb összetartó erő a búvárkodás iránt érzett vonzalom, amelyet minden módon megpróbálunk átadni tanulóink számára. Az SE négy fő tevékenységi körből áll: versenysport, a búvárok képzése, búvártúrák szervezése a partner Utazási irodákkal és búvárfelszerelések forgalmazása illetve kölcsönzése.A búvárok képzését NAUI, CMAS, SSI, SDI, TDI oktatási rendszerben végezzük, szigorúan véve és betartva illetve betartatva az oktatási és merülési szabályokat és szabványokat.A leoktatott búvárok mennyisége helyett az oktatás minősége a fontosabb szempont számunkra A tanfolyamainkon végzett búvárok többsége, megértve a továbbképzés fontosságát, magasabb szintű tanfolyamokon fejleszti tovább képességeit.

 

A végzett búvárok számára egész évben változatos merülési lehetőségeket kínálunk.

A közkedvelt és bevált helyek mellett, évr?l évre új úti célok beiktatásával, színesebb programokkal, kedvezményekkel próbáljuk szolgáltatásaink színvonalát emelni. Búváraink számára nagyon fontos a biztonságos búvárkodás, mindamellett, hogy a túráinkra a jó hangulat és a baráti légkör a jellemz?, amit bizonyít az évek óta rendszeresen velünk túrázók szép száma.

 

 

 

H-5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány 19.  Telefon: (+36) 56-420 502   E-mail: info@buvarse.hu